Sunday 29 January 2017

Upptäck Hälsocafét (Stockholm)


Det var inte så länge sedan som min vän och kollega Emilie berättade om Hälsocafét och att hon ville dit. Vi passade på att göra ett besök när vi ändå var i stan igår och vilken tur att vi gjorde det! Vi fann en mysig och fräsch liten skatt! Detta är perfekt för dig som vill fika nyttigt. 

Hälsocafét är ett veganskt café på Honsgatan som serverar smoothies, sallader, bakverk och mycket mer. De använder främst ekologiska och fräscha råvaror, de anser att det är viktigt att hålla sina produkter gröna och miljövänliga.

Hur var miljön? 
Mysig och personlig stil över hela stället. Det verkar som att flera av de som satt inne på caféet varit där förut då de såg väldigt bekväma ut. Jag gillade det! En bra blandning av besökare dessutom. 

Hur var ljudnivån och de andra gästerna? 
Det var två tjejer som satt bredvid oss som var lite högljudda men vi bytte plats och då blev det bättre. Man sitter rätt så nära andra gäster och det tycker jag inte gör något. Man lyckas ändå få vara i sin egen lilla bubbla och alla är upptagna med sitt ändå.  

Var det prisvärt? 
Ja, det tycker jag verkligen. Prisskillnaden var inte mer annorlunda än andra fikaställen i Stockholm. Det är dessutom trevligt att veta att du får något "nyttigare" för pengarna här än exempelvis om du skulle köpa en kladdkaka någon annanstans hehe 😇

Läs mer på deras hemsida:




(Detta är inget samarbete).

No comments:

Post a Comment